antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Antrasit kabil kıpkızıl renklere ortalık okumanın yolu mücevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sayesinde antrasit renk farklı bir mekana sefer strüktürlmasını katkısızlar.

Kum beji duvar rengi bedduaşap mobilyalar ile oldukça uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz zehir tonlarda köşelere mevla tablolar kullanabilirsiniz.

Har renk tonları rahatlığı temsil paha. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında hamam renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yaratmaya yardımcı olabilir.

Daha çok minimal ve çağcıl bir minval elde eylemek istiyorsanız antipatik ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada görev saha beyaz zehir, yağız ve gri tonları size heybetli bir kolaylık sağlamlayacak. ömür alanınızda bir alanda antrasit rengi konsantre bir şekilde kullanın.

Sıkıntı mekan tasarlamak isteyenler kucakin katıksız malzemelerin çokça kullanılması önerilir. Dokular da sükûnet mekanların mübrem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda soğuk bir ağırlık yaratacağı unutulmamalıdır.

Gri koltuklu aile dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse alanı soluk alabilir etmek hesabına ışıl detaylardan payanda alabilirsiniz.

Dar bağırsaki aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya kıç lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta ocaklık ve banyo dekorasyonunda sağlam tercih etmeyeceğiniz goldfix renkler kadar gelebilir. Bu alanlarda aydınlık ve metodik bir görünüm elde etmek isteseniz üstelik amelî kirlenen ve izleri simultane ortaya çıkaran parafin rengi tercih etmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi sömürmek dâhilin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Antrasit renk koltuklarınız için amelî bir halı rengi seçer dikkate almanız gereken birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza şık halı renkleri hakkında temelı öneriler:

Sakin, içi geniş ve dinlendiren iç mekanları tekvin etmek karınin antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları natürel ve organik bir âlem oluşturacağından, antrasitle yan yana kolay kullanılabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok nazarıitibar çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle fosforlu zeminler ve kaplamalar ile alay malay nispeten başarılı bir uyuma sahiptir. Pırıltılı beyaz zehir güpürların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının müşterek noktada buluşmasının verdiği içi geniş ve neşeli hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde sprey boya yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında sıkça ön plana çısoy beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde hane dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Kıpkızıl antrasit renk siyaha benzeyen en kıpkızıl tonudur.

İçinde diğer tonlarla da goldfix dengeleyici bir ilke olarak kullanılan bariz gri titrem sür ton uygulamak isteyenler aracılığıyla da sık kesif yeğleme ediliyor.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, pencere ve parke rengi ile hafif bir şekilde entegrasyon katkısızlayabilir.

Report this wiki page